12 МИНИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ

Поштовани суграђани,


Част нам је да Вас позовемо на 12. МИНИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ који се организује под покровитељством Општине Житиште, а одржаће се у петак, 2. фебруара 2018. године.


Ова манифестација има за циљ да на почетку године помогне свима који раде и живе од производње хране, као и да им помогне у избору опреме, начина рада и упозна их са новим технолошким активностима како би се остварили што бољи резултати у производњи.


Мини сајам пољопривреде одржава се 02.02.2018. године (петак) на три локације, отварање Мини сајма - Канцеларија за развој прекограничне области (ул.Иве Лоле Рибара 1, први спрат), излагање механизације – улица Иве Лоле Рибара, излагање на штандовима - улица Цара Душана (Трг), с почетком у 11 часова.


Програм Мини сајма:
11:00 – 11:15 отварање Мини сајма
11:15 - 12:00 мере подршке Владе РС, АПВ, републичких и покрајинских Фондова
12:00 – 15:00 представљање излагача на штандовима


Међу излагачима 12-ог Мини сајма пољопривреде наћи ће се KWS, SYSTEM LINE – OPREMA ZA STOČARSTVO, AIK BANKA, AGRODUKAT, INSTITUT ZA RATARSTVO I POVRTARSTVO – NS SEME, METALPAN – GOVEDARSTVO, OVČARSTVO, SVINJARSTVO, ŽIVINARSTVO, TEHOM – MUZILICE, INSTITUT ZA KUKURUZ ZEMUN POLJE, LIMAGRAIN, BEST & CO INTERNATIONAL – MAŠINE I DELOVI ZA POLJOPRIVREDU, OTP BANKA, PIONEER, DELAVAL – OPREMA ZA MUŽU KRAVA, SYNGENTA, DDOR NOVI SAD. Своју понуду у виду презентације представиће Вам Развојни фонд Војводине и Пољопривредна стручна служба, Зрењанин.

 

Поред уобичајених активности Сајма, грађани ће имати прилику и да провере висину шећера у крви.