Kako funkcioniše Sistem 48?

Za rešavanje Vaših problema sada je dovoljnja jedan jedna SMS poruka ili pristup Internetu i ovom portalu. Ceo sistem je osmišljen da bi Vama bio na usluzi i kao takav Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.

Po ceni lokalnog razgovora možete prijaviti problem tokom 24 sata 365 dana godišnje

U najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća izlaze na teren

U roku od 48 sati ćete dobiti odgovor o statusu rešavanja Vašeg problema

Razvoj SISTEMa 48 pospešuje poziciju naše lokalne samouprave i time nas stavlja daleko ispred ostalih opština što će nam omogućiti privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

SISTEM 48 predstavlja jedinstven informacioni sistem u Evropi kojim se u roku od samo 48 sati rešavaju problemi građana. Služi za bolje upravljanje opštinom i kvalitetnijom kontrolom javnih preduzeća.

Objedinjujući rad svih javnih preduzeća u opštini Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega lakše i brže rešavaju problem iz domena komunalnih preduzeća.

Referentu koji brine o svim primedbama ili pohvalama službi koje su u sastavu opštine i javnih preduzeća čiji je osnivač opština možete se obratiti na sledeći način:

lično (dolaskom građana u kancelariju  br. 31 u zgradi opštine Žitište)

putem SMS poruke na telefon broj 062/208264

preko portala opštine Žitište koji se nalazi na ovoj strani


Ako niste sigurni koje je vrste Vaš zahtev, izaberite "NEKI DRUGI ZAHTEV" sa dna liste zahteva.

SISTEM 48

Running sneakers | Air Jordan 1 Παπούτσια & Ρούχα , Προσφορές, Στοκ, Φθηνά , Gov Sport