ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ

У петак, 21. августа, одржана је конститутивна седница Скупштине општине Житиште на којој су потврђени мандати 31-ом одборнику у Скупштини општине Житиште, уз давање свечаних изјава.

На дневном реду нашли су се избор председника Скупштине општине Житиште, заменика председника Скупштине општине Житиште, постављање секретара Скупштине, као и избор председника општине, заменика председника и чланова Општинског већа.

s1

За председницу Скупштине општине Житиште изабрана је Ивана Петрић (СНС) из Банатског Карађорђева, за њеног заменика Јонел Филип (СПС) из Торка, а за секретара Скупштине Биљана Зубац (СПС) из Равног Тополовца.


За председника Општине Житиште изабран је Митар Вучуревић (СНС) из Банатског Двора, а за његовог заменика Жужа Ђорђе (СНС) из Равног Тополовца, који су ове функције обављали и у претходном мандату.


Чланове новог сазива Општиног већа чине Јелена Будимир из Житишта, Предраг Лучић из Банатског Двора, Предраг Арсић из Српског Итебеја, Даиана Буре из Торка (СНС), Драгана Петковић из Међе, Маја Грујић из Хетина (СПС) и Лазар Јене из Торде (СВМ).

s2

s3