"САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ"

Поштовани грађани,

Светски фонд за природу Вас позива да се и ове године придружите акцији „Сат за нашу планету“, у суботу, 28. марта 2015. године у 20.30 часова по локалном времену, и да угасите светла на сат времена.

Светски фонд за природу (World Wide Fund For Nature) је једна од највећих, широм света признатих, независних организација, која се бави заштитом природе и има скоро 5 милиона присталица и активну глобалну мрежу у више од 100 земаља. Мисија Светског фонда за природу је да заустави уништавање животне средине и да створи будућност у којој људи живе у складу са природом путем очувања светске биолошке разноврсности, одрживог коришћења људских ресурса и смањења загађења и претеране потрошње.

„Сат за нашу планету”је глобална акција у коју се укључују појединци, организације, институције и бизниси са заједничким циљем - слање снажне поруке да је могуће нешто предузети против климатских промена и да је могуће променити своје свакодневне навике за добробит планете и самих нас који на њој живимо (више информација на http://www.wwf.rs/ и http://www.earthhour.org/).

nike dunk high black leather chair for sale | Off-White nike air uptempo white pack 2017 The 50 Collection Release Date - SBD